delfina-chaves-2-1jpg

Delfina Chaves | Relatie, Leeftijd en verdere feitjes

Delfina Chaves is een Argentijnse actrice die op 19 februari 1996 werd geboren. Ze heeft de afgelopen tijd voornamelijk naam gemaakt als actrice in de nieuwe serie ‘Maxima’ die sinds kort op Videoland te zien is. Ze speelde hierin de rol van koningin Maxima. Maar wat weten we verder over haar? In dit artikel bespreken we alle feitjes over Delfina Chaves.

Delfina Chaves relatie

Over het liefdesleven van Delfina is niet heel veel bekend. Wat we wel weten is dat ze sinds kort een relatie heeft met acteur Martijn Lakemeier. Ze hebben elkaar ontmoet op de set van de serie Maxima. Martijn speelt de rol van Willem-alexander en was de directe tegenspeler van Delfina. Het begin van hun relatie ontstond dus op de set. Een ander leuk feitje is dat Martijn zijn voormalige vriendin Sanne de Jong, waarmee hij 10 jaar een relatie had, opzij schoog voor Delfina.

Delfina Chaves Instagram

Delfina Chaves heeft een aardige fanbase opgebouwd op haar Instagram. Met haar 1,2 miljoen volgers heeft ze inmiddels al een aardige status opgebouwd als actrice. Ook heeft ze inmiddels aardig wat volgers als influencer. Ze heeft een enorme interesse in mode en steekt dit niet onder stoelen of banken.

Belangrijke rollen

Naast haar rollen in “Amar después de amar” en “Argentina, tierra de amor y venganza”, heeft Delfina ook deelgenomen aan andere projecten:

  • “La Casa del Mar” (2016): Chaves speelde een rol in deze miniserie, wat haar verdere erkenning opleverde in de Argentijnse televisie-industrie.
  • “Edha” (2018): Een Netflix-serie waarin ze een bijrol had. Dit project markeerde haar eerste internationale platformervaring.

Opleiding en vroege carrière

Delfina begon haar acteercarrière op 16-jarige leeftijd. Ze studeerde acteren en theater in new York, wat haar een solide basis gaf voor haar toekomstige rollen. Haar doorbraak kwam met de jeugdserie “Concubinos” in 2012, waar ze een kleinere rol had, maar dit gaf haar de eerste ervaring in de televisiewereld.

Prijzen en erkenning Chaves

Haar rol in de Argentijnse serie “Argentina, tierra de amor y venganza” leverde haar veel lof en bekendheid op en ze won meerdere prijzen voor haar acteerprestaties. Dit bevestigde haar status als een van de meest veelbelovende jonge actrices van Argentinië. Delfina schitterde niet alleen in “Amar después de amar” en “Argentina, tierra de amor y venganza”, maar ze nam ook deel aan andere opmerkelijke projecten. In “La Casa del Mar” (2016) portretteerde ze een personage in deze miniserie. Dit gaf haar enorme erkenning in de Argentijnse acteerwereld. Daarnaast speelde Delfina een bijrol in de Netflix-serie “Edha” in 2018. Dit was direct haar debuut op een internationaal platform.

Priveleven Chaves

Over het priveleven van Chaves is ook nog niet heel veel bekend. Doordat ze nog niet zo lang in Nederland woont heeft ze ook nog niet heel veel inteviews gegeven en op social media is ze ook niet al te veel te vinden hierover. Wat we wel weten is dat ze een sterke band met haar familie heeft. Zeker met haar zus Paula Chaves waarmee ze samenspeelde in de serie “Concubinos”

Nederlandse taal

Chaves werd voor de rol van Maxima speciaal gecast omdat ze natuurlijk veel talent heeft als actrice maar ook omdat haar accent heel goed overeen kwam met het accent van onze echte Maxima. Om de Nederlandse taal te beheersen heeft Delfina 10 maanden elke dag Nederlandse les gehad voordat ze haar rol ging spelen. Een behoorlijke prestatie!

Conclusie

Het leven en de carriere van Delfina Chaves is sinds afgelopen jaar dus behoorlijk in een stroomversnelling gegaan. Deze knappe Argentijnse vrouw heeft menig mannenhart harder doen kloppen. Mede door haar rol in Maxima en door haar prille relatie met Martijn Lakemeier heeft ze vanuit het niets al behoorlijk wat losgemaakt onder de Nederlandse fans. Uit haar interviews die ze heeft gegeven blijkt ook wel dat ze nog behoorlijk moet wennen aan de Nederlandse cultuur. Al zal haar nieuwe liefde Martijn haar daar zeker wel bij helpen.

Vergelijkbare berichten