tattooshop

De beste tattooshop van Nederland

Wellicht heb je wel eens getwijfeld aan het zetten van een tatoeage. Of misschien heb je je hele lichaam er al onder zitten. Hoe dan ook. Het laten zetten van een tatoeage is toch altijd een behoorlijke stap. Wat voor tatoeage ga ik zetten? En waar? Nadat je dit allemaal hebt bepaald moet je uiteindelijk op zoek gaan naar een tattooshop. Maar wat is nou een goede tattoo shop voor jou unieke tatoeage?

In deze lijst bespreken we de beste tattooshops van Nederland en waarom.

Dit zijn de beste 6 tattooshops van Nederland

in deze lijst hebben we rekening gehouden met een bepaalde originalteit, kwaliteit en ervaring. Een tatoeage is in principe voor altijd. het moet goed zijn en aan bepaalde persoonlijke voorkeuren voldoen. Dan wil je het beste van het beste. Sterker nog. Voor een goede tattoo shop of artiest wil je best een stukje rijden naar het juiste adres. dat is minstens de investering waard. Hieronder vind je dan ook onze beste 5 tattoo shops van Nederland.

Tattooshop Ink Story, Utrecht

Dit is wat ons betreft een van de beste tattooshop van Nederland. Ink Story Utrecht werkt al bijzonder lang met een team van 3 tatoeëerders met elk hun eigen specialiteit. Ze staan daarnaast bekend om hun uitstekende 3D techniek waardoor ze de meest realistische tattoos zetten die je maar kan bedenken. Hun tattoo stijl is zeer onderscheidend. Bekijk hieronder de instagram pagina.

https://www.instagram.com/p/C2R1TfcISmH

Tattooshop The Blue Blood Studios, Amsterdam

Aan de kinkerstraat in Amsterdam vind je tattooshop The Blue Blood Studios. Met een team van 6 tatoeëerders maken zij de mooiste tattoes. Geinspireerd op andere landen en culturen ben je bij hun op het juiste adres. Met hun individuele stijlen is de keuze groot en hebben een daarnaast een schat aan jarenlange ervaring. Deze tattoo shop staat bekend om hun kwaliteit en gewenste resultaat. Bekijk hieronder de instagram pagina.

https://www.instagram.com/thebluebloodstudios

Tattoeshop Richie Ink, Rotterdam

Tattooshop Richie Ink ligt midden in de wijk overschie in Rotterdam. Richie Ink wordt ook wel Seaneman genoemd. Dit is zijn artiestennaam. Hij kan namelijk niet alleen geweldig tatoeëren, maar is ook nog eens muzikaal en heeft ook talent als graffiti artiest. Richie Ink heeft een zeer eigen stijl als het om tatoeëren gaat. Door zijn graffiti skills kun je bij hem altijd terecht voor een uniek ontwerp. Bekijk hieronder de instagram pagina.

https://www.instagram.com/ritchieink

Tattooshop Art Castle Tattoo, Zeist

Bij tattooshop Art Castle Tattoo kom je echt voor een dagje uit. De teamleden van Art Castle hebben allemaal veel ervaring opgedaan bij verschillende shops. Ze staan vooral bekend om hun goede sfeer en de veelzijdigheid van van de artiesten. Doordat ze samen zijn gegaan sinds een paar jaar is de shop een verzamelpunt geworden van de beste tatoeëerders van Nederland. Ze staan daarnaast enorm bekend om hun strakke lijnen en bijzondere stijl. Bekijk hieronder de instagram pagina.

https://www.instagram.com/artcastle_tattoo

Tattooshop Black Sword Tattoo Parlour, Apeldoorn

Deze grote tattooshop in Apeldoorn staat bekend om hun kwaliteit van sleeve tattoo’s. Daarnaast hebben ze behoorlijk naam gemaakt door de verschillende stijlen van cartoons en lettertypes. De tattoo shop staat ook bekend om hun enorme gastvrijheid. Ze luisteren goed naar wat je wil en kunnen dit als geen andere vertalen in een geweldig ontwerp. Ze werken in deze shop met 6 artiesten. Bovendien staan ze ook bekend als een van de beste piercing shops. Genoeg keus en variatie dus! Bekijk hieronder de instagram pagina.

https://www.instagram.com/blackswordtattooparlour

Tattooshop Martijn van Minnen, Amsterdam

Martijn van Minnen is een getalenteerde tatoeëerder gevestigd in Amsterdam. Hij heeft zijn eigen studio waar hij kunstwerken op de huid creëert. Met een passie voor realisme en gedetailleerde ontwerpen, heeft Martijn van Minnen een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Hij staat vooral bekend om zijn tatoeages gemaakt uit alleen meer puntjes. de zogenaamde Dot tattoeage. Hij is vooral bekend om zijn instagram.

https://www.instagram.com/martijnvanminnen

Conclusie

Of je nou voor het eerst een tatoeage laat zetten of het al je zoveelste. het maakt eigenlijk helemaal niet uit. In onze top 5 vind je altijd wel een tattoo shop die bij je past en die echte kwaliteit leveren. Stuk voor stuk zijn het de beste tattoo artiesten waar je alle soorten tattoos kan laten maken. Bij deze tattoo shops ben je dus altijd op het juiste adres.